Dodatno

Moja Desetka

Zaradite kroz osiguranje

 

Mnogi misle – životno osiguranje je skupo. Neki kažu, nije isplativo. Drugi bi pak radije uložili u nekretninu…

A kad se dobro razmisli, osiguranje može biti i te kako isplativo, jer može da donese i više od 50 odsto zarade!

Ova mogućnost je karakteristična za program "Moja Desetka" kompanije Wiener Stadtische Osiguranja: na jednokratnu uplatu premije, posle deset godina vraća vam se uloženi novac uvećan za više od 55 odsto. Primera radi, ako uplatite deset hiljada evra sa trajanjem osiguranja od deset godina, po isteku tog perioda dobićete ukupno 15.553 evra. Naravno, početni iznos jednokratne uplate može biti i manji: na uplatu od recimo tri hiljade evra biće vam isplaćeno 4700 evra.

Ovo je znatno više nego kada se uplaćuje osiguranje života na klasičan način, a više je i od bilo kog drugog vida investiranja.

Neki podaci govore da građani čuvaju u svojim buđelarima gotovo četiri milijarde evra, a ne znaju da novac koji stoji najmanje vredi! Umesto toga, mogu ga uložiti u životno osiguranje, i kroz program "Moja Desetka" uvećati ga bar za polovinu.

Navedeni iznosi isplaćuju se vlasniku polise u slučaju doživljenja. "Moja Desetka" je mešovito osiguranje života, što znači da vlasnik polise ima osiguravajuće pokriće i u slučaju smrti, a tada je iznos isti kao kod klasičnog osiguranja života.

Ova mogućnost je ograničenog roka trajanja, i napravljena je specijalno povodom desetogodišnjice poslovanja kompanije Wiener Stadtische Osiguranje u Srbiji – kao znak zahvalnosti našim sugrađanima za dugogodišnje lepo prijateljstvo.

Iz istog broja

Vreme uspeha! (maj 2013)

Poslovne vesti

 

PR industrija

Menjanje navika

Igor Božić

Regionalna SEHA rukometna liga

Brend u nastajanju

 

Intervju – Miloš Jelić, generalni menadžer kompanije Nelt

Neprestano podizanje kvaliteta usluga

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu