Nedelja

Poslovne vesti

Vojvođanska banka

Krajem juna 2002. godine Vojvođanska banka počeće da izdaje VISA kartice. Ovaj bezgotovinski način plaćanja, koji je pravilo u savremenom svetu, omogućava podizanje gotovine i plaćanje na šalterima banke, bankomatima i svim prodajnim mestima bez obzira na to u kom kraju sveta se nalazite. Vojvođanska banka izdavaće 4 vrste kartica: Visa electron, Visa classic i Visa gold koje su namenjene građanstvu, kao i Visa business karticu namenjenu pravnim licima.

Idea Plus DDB

"Clio" je najpoznatije i najveće svetsko nadmetanje na polju internacionalnog advertajzinga i poslovnih komunikacija i jednom godišnje dodeljuje najprestižnije nagrade u oblasti TV, radio i štampanog advertajzinga, outdoor i internet oglašavanja, dizajna i još nekoliko drugih stručnih oblasti. Ove godine ovo četvrto takmičenje održano je od 19. do 22. maja u Majami Biču na Floridi.

U izuzetno jakoj konkurenciji, agencije iz lanca DDB dobile su ukupno 31 nagradu. Jedna od nagrađenih reklama DDB-a ušla je čak i u "Klub najboljih reklama svih vremena". Ovoliki broj osvojenih nagrada doprineo je tome da DDB Worldwide bude proglašen za najuspešniji inernacionalni lanac advertajzing agencija. Drugoplasirani i trećeplasirani bili su BBDO Worldwide i Saatchi&Saatchi Worldwide, dok je kompanija Nike proglašena za oglašavača godine.

Iz istog broja

Sport

Kingsi

V. S

Metropolis

Kako odrati putnika

S. Beka

Pun kufer marketinga (3)

Računajte na prste

Nadežda Milenković

Vreme novca

Tržišni krvotok

Nikola Živanović, specijalni savetnik guvernera NBJ-a

Broj nedelje

103.700.000

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu