Vesti

Narod treba da reaguje: Miroslav Aleksić

Foto: FoNet

4. 7. 2022. / 11.41

Miroslav Aleksić: Vlast i tabloidi pokušavaju da slome Milenkovića

Ako je Milenković zaista radio sve to za šta ga tabloidi optužuju, čudno je da već nije uhapšen, kaže Aleksić. Milenkovića pokušavaju da ga slome pred njegovo svedočenje o plantaži marihuane na Jovanjici

Tabloidi "pod kontrolom vlasti" u poslednje vreme pišu negativno o Slobodanu Milenkoviću, načelniku Odeljenja za borbu protiv narkotika MUP, kako bi ga diskvalifikovali pre nego što dođe do njegovog svedočenja u slučaju plantaže marihuane na poljoprivrednom imanju "Jovanjica",  upozorio je Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

"Cilj je, očigledno, da ga smeste u malu stolicu na okretanje u studiju ‘Objektiv televizije’, one televizije čiji je vlasnik više kafa popio sa Veljom Nevoljom nego sa svojom ženom, a prekoputa bi sedeo Magični Đuka i propitivao bi ga kako su on i Nebojša Stefanović ubacili kompromitujući sadržaj u Koluvijin telefon", naveo je Aleksić u saopštenju.

"Pokušavaju da ga slome, kako se sumnje ne bi potvrdile kao činjenice“, smatra Aleksić.

Nelogično je, kaže, ako je Milenković zaista radio sve to za šta ga terete tabloidi, dakle "u trenutku dok se njegova slika i puno ime i prezime razvlače po svim prorežimskim medijima zajedno sa optužbama da je pomagao, ako ne najvećem a onda najpoznatijem narko bosu u regionu“,  zašto već nije uhapšen. Umesto toga, Milenković "obavlja funkciju načelnika jednog od najvažnijih Odeljenja u MUP-u“, podsetio je Aleksić.

Razlog je  "uklanjanje brljotina nekog od brojnih naprednjaka koji su smislili genijalan plan da popune crne fondove“.

Takođe, Miroslav Aleksić primećuje da "kad narko mafija prerušena u državno rukovodstvo mrcvari poštenog policajca“, svi gledaju u "vrhove cipela“ i smatra da bi trebalo reagovati kao što se reagovalo zbog rudnike litijuma. Naglasio je da narod zbog toga "mora pobediti svoje strahove“.

S.Ć./FoNet

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

 

 

 

 

 

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu