Mediji

Foto: Snapshot

6. 4. 2023. / 17.11

Najnoviji spot TV Pink: Uhapsiti urednike Danasa, N1 i NoveS

Televizija sa nacionalnom frekvencijom od jutros emituje spot nepoznatog autora kojim poziva na hapšenje urednika medija koji kritikuju vlast i predsednika Vučića, zato što, poruka je spota, ako je vlasnik Informera završio u zatvoru iako govori istinu treba uhapsiti i njih

"Dok je vlasnik Informera završio u zatvoru zbog izgovorene reči, mnogi iako su izgovorili stotine neistina i uvreda, slobodno se šetaju i, i dalje nesmetano lažu i kleveću, i još se raduju što je Vučićević bio u zatvoru“, rekla je jutros voditeljka u okviru Dvenvuika TV Pink najavljući spot koji se nakon toga ceo dan emitovao na ovom programu sa nacionalnom frekvencijom.

Spot poziva na hapšenje novinara i urednika portala Nova.rs, dnevnog lista "Danas", televizija Nova S i N1 zato što kritikuju aktuelnu vlast i predsednika Aleksandra Vučića. U spotu je poistovećena kritika vlasti sa činjenicom da je vlasnik Informera Dragan J. Vučićević odbio da plati kaznu po privatnoj tužbi za koju je krivično osuđen. Spot poziva na uvođenje verbalnog delikta.

Autor spota je anoniman.

Spot traje dva i po minuta.

Navodi se da je vlasnik "Informera“ Dragan J. Vučićević "osuđen na zatvorsku kaznu zbog istine“, dok se na slobodi još uvek nalaze "oni koji zaista vređaju“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U njemu se smenjuju kadrovi sa naslovnicama i tekstovima Danasa, Nove.rs i N1, kao i delovi emisija Dobar, loš, zao i Mentalno razgibavanje.

Intervju Jove Bakića za portal Nova.rs "Nepomenik će morati da sluša, trpi i plače jer protiv njega imaju mnogo materijala“, ostavljen je za kraj.

"Svi koji su objavili i izrekli ove laži i uvrede i dalje su na slobodi“, poslednja je rečenica u spotu koji je emitovan na TV Pink.

S.Ć./Danas/N1

 

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu