Politika

Juče na protestu "Srbija protiv nasilja": Milan Marić

Foto: Screenshot

10. 6. 2023. / 19.21

Nove pretnje glumcima: Milan Marić proglašen antisrbinom, Tamari Dragićević pominju decu

Poslanica SNS Sandra Božić napisala je na Tviteru da Marić koji je juče govorio na protestu „Srbija protiv nasilja“ promoviše tezu da su Srbi genocidan narod, a glumici Tamari Dragićević poručuju da čuva decu

Pretnje i uvrede glumcima koji podržavaju protest "Srbija protiv nasilja" su nastavljene. Poruka predsednika Vučića da je protiv toga, ne pomaže.

Danas je Sandra Božić, poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke i potpredsednica Skupštine Srbije, na Tviteru izvređala glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" u Beogradu.

Glumici Tamari Dragičević poslate su preteće poruke putem društvenih mreža zbog podrške protestu protiv nasilja.

"Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“, napisala je Božić na Tviteru.

Milan Marić je na jučerašnjem protestu istakao da “ Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti“.

"Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže ‘idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada’“, istakao je glumac na protestu.

U porukama koje prima Tamara Dragićević pominju se i njena deca, pisali su da znaju kad je priredba njenog deteta i da bi bilo bolje da bude uz svoje dete nego da poziva na ubistva.

"To su pretnje“, rekla je glumica za portal N1 i istakla da neko zna i prati kretanje njene dece i to objavljuje javno.

Pretnje je prijavila policiji, gde joj je rečeno da će videti o čemu se radi.

S.Ć./N1

 

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

 

 

 

 

 

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu