Politika

Foto: Tanjug/Đorđe Krstić

18. 5. 2023. / 15.35

„Soko“: Nema karata iz Novog Sada za Beograd na dan mitinga SNS-a

Svi polasci između devet ujutru i šest posle podne su već rasprodati. Autoprevoz iz Čačka otkazao sve polaske za 26. maj

Ko planira da 26. maja iz Novog Sada dođe u Beograd vozom "Soko", na dan kad će Srpska napredna stranka u Beogradu organizovati miting, moraće da potraži drugo prevozno sredstvo

Svi polasci između devet ujutru i šest posle podne su već rasprodati. Za razliku od petka. 26 maja, interesovanje da se iz Novog Sad dođe u Beograd dan ranije, 25. maja ili dan kasnije, 27. maja, neuporedivo je manje.

Iz Srbija voza za 021.rs odgovaraju da je interesovanje putnika za polaske za ovaj dan "izuzetno veliko".

"Srbija voz radi na povećanju kapaciteta i razmatra uvođenje dodatnih polazaka usled značajno povećane tražnje za taj dan", navode.

Prvi voz koji ide za Beorgad, a za koji karte u ovom trenutku još nisu rasprodate polazi taj dan u 18:27.

Nema autobusa iz Čačka

Kako piše portal OzonPress, Autoprevoz d.o.o Čačak obavestio je autobuske stanice koje vrše prodaju karata za linije koje drži ovo prevozničko preduzeće, da otkazuje sve polaske za 26. maj.

"Obaveštavamo vas da dana 26.05, 2023. godine nećemo održati naše redovne polaske, pa vas zbog toga molimo da za navedeni dan ne prodajete karte za naše polaske. Hvala na saradnji", stoji u obaveštenju Autoprevoza d.o.o Čačak objavljenog u Čačku 11.maja 2023. godine.

B.G./021.rs/OzonPress

 

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu